29è Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller. 2024

29è Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller. 2024

El dissabte 1 de juny de 2024 es va celebrar a Valls una nova edició de la Nit de Premis, amb què la capital de l’Alt Camp ret homenatge al teixit associatiu, social i econòmic de la ciutat. L’acte es va celebrar al Centre Cultural Municipal, on es van lliurar una vintena de guardons. Un d’aquests premis, el 29è Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller se l’endugué l’igualadí Pau Corcelles Hontoria, “per la seva ferma aposta per la cultura i per transmetre la passió del fet casteller a través de la fotografia.”

El premi l’atorga la Colla Joves Xiquets de Valls i l’han guanyat, al llarg dels últims anys, Biel Duran, David Oliete, Pep Ribes, Raquel Sans, la revista Castells, el Diari de Tarragona i Joan Beumala, entre altres.

Sobre en Pau Corcelles Hontoria, membre de la colla Moixiganguers d’Igualada, el jurat va valorar que “ha deixat petjada d’imatges a la seva agrupació i també de la resta del país. D’altra banda, ha sabut immortalitzar allò que, sovint, els ulls no són capaços de veure i sobretot, per transmetre emocions a través de les seves fotografies.”

Si hi ha alguna cosa que t'interessa en aquesta pàgina, contacta amb l'autor. Gràcies : )